Bolero recepten.                                                                                
 

Bolero Spons cake
Benodigdheden:

3 eieren (200 gr)
200 gr suiker
200 gr boter of margarine
200 gr zelfrijzend bakmeel
1 sachet Bolero van uw eigen keuze


Bereiding:

1. Voeg de sachet Bolero toe aan het zelfrijzend bakmeel en meng dit goed. 
2. Mix de boter/margarine met de suiker totdat ze wit ziet. 
3. Voeg om en om de eieren en het bloemmengsel toe totdat ze volledig zijn opgenomen. 
4. Mix daarna het geheel gedurende enige tijd  stevig door. 
5. Vet een bakvorm in en schenk het beslag erin. Maak de bovenkant glad. Indien je kleine cakejes wilt dan kun je cupcakevormpjes gebruiken. 
6. Bak gedurende 25 minuten de cake/of cupcakejes op 190 graden.
7. Laat de cake/cakejes afkoelen. Je kunt de cake in 2 helften snijden en hier je favoriete crème tussen smeren.
   Wanneer je cupcakes hebt gemaakt kun je deze naar eigen wens decoreren. 
   Probeer eens een icing te maken waar je jouw favoriete smaak Bolero aan hebt toegevoegd!

Wij hebben de smaken Bolero Lemon, Bolero Pineapple, Bolero Peer en Bolero Frambozen geprobeerd voor bovenstaand recept.
Allemaal smaakten ze erg goed.

BOLERO COCKTAIL (voor de volwassenen onder ons)

Ingrediënten:
- 3/4 Bolero Apple
- 1,5 deel lichte rum
- 1/4 eetlepel Vermouth

Mix alle ingrediënten in een cocktailshaker  met ijs.
Serveer in een koud cocktailglas.

Caloriën: 98 (410 kJ)






Heeft u zelf al een recept van Bolero, laat het ons weten.